what to
expect:

SPONTAAN EN ONGEDWONGEN

Geen stijve, geposeerde, kijken naar het vogeltje taferelen maar echte, spontane en ongedwongen momenten waarin jullie jezelf kunnen zijn!

Authentiek & in het moment

Hilarische momenten tijdens het onthullen van jullie meest memorabele herinneringen samen, een onderonsje tussen beide ouders, een lach en een traan tijdens jullie intieme ceremonie, een knuffel van je beste vriend(in) en het trotse gezicht van jullie vader of moeder. Dit zijn de echte momenten waar jullie achteraf zo blij mee zijn om op terug te kunnen kijken. Don't worry, I got you!

enthousiast, rust & plezier

Enthousiasme zorgt ervoor dat ik de hele dag vol energie zit en de bijzondere momenten zie en vang. Met rust zorg ik ervoor dat jullie geen omkijken hebben naar wat dan ook en dus volop kunnen genieten van jullie dag. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Plezier hebben op de dag dat jullie liefde wordt gevierd is natuurlijk van essentieel belang, ik begeef me graag tussen jullie fijne groep mensen om ook de inside jokes en onderonsjes tussen jullie en jullie gasten vast te kunnen leggen.

GETTING READY & FIRST LOOK

Rachena & Joey trouwden in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Midden in het bos onder een grote Eikenboom. In de ochtend, terwijl hun vrienden buiten alles aan het klaar zetten waren voor de ceremonie, maakte Rachena en Joey zich klaar voor hun bijzondere dag. Ze konden niet wachten om elkaar voor het eerst te zien...

EXIT GALLERY >

CEREMONY

Ramy &Luca

Diner

Op een nazomer avond in September, aan een lange tafel met uitzicht over de heuvels van Maastricht, dineerden Gerwin & Kristina met hun gasten en maakte ze er samen een onvergetelijk mooi feestje van.

EXIT GALLERY >

- Anne & rutger -

“Ohhhh Carol, wat zijn ze toch moooi! Er zijn zo veel spontane leuke foto's, iedereen is echt gevangen op de foto zoals ze zelf zijn. Zo veel momentjes van 'oh jaaa' tijdens het bekijken van de foto's. We zijn super super happy met de foto's. Duizendmaal dank voor de prachtplaatjes en naast de ringen, de enige tastbare herinnering van onze dag!”

you wanna have something epic to remember, don't you?

Huwelijksreportages starten vanaf € 1775,- voor 6 uur fotografie. 
Benieuwd naar de mogelijkheden en of ik nog beschikbaar ben voor jullie dag?
Stuur een bericht via onderstaande button voor mijn brochure en beschikbaarheid.
Ik ben zo benieuwd naar jullie verhaal en ik kan niet wachten om het voor jullie vast te leggen op beeld!

let's work together