BUSINESS
STORIES

let's talk business!

tell your story
show your passion
share your work

Social media is de online supermarkt waar wij als ondernemers onze producten of diensten kunnen etaleren en verkopen. Net als alle andere pakjes rijst willen we dat de consument ons uit het rek pakt en met ons gaat koken. Maar hoe zorgen we ervoor dat wij tussen alle andere pakjes rijst degene zijn die de consument kiest? Ikzelf kies onbewust al snel voor het pakje rijst dat het er het meeste uitspringt, met een afbeelding van de rijst (visuele informatie) en mooie vormgeving (kleuren). Want hey, die rijst doet z'n best en wil overduidelijk dat ik ermee ga koken. 

Make your business personal

"Het is jouw onderneming, dus laat ook de persoon erachter zien.

Genoeg over rijst, waar het om gaat is dat mensen tegenwoordig vertrouwen op visuele informatie. Ze scrollen snel door hun social media en vertragen als er een visueel sterk beeld voorbij komt. Het verhaal achter het beeld is wat volgt. Wanneer deze twee elementen kloppen bouw jij  aan een onderneming die opvalt en waarmee je jouw producten, diensten en jezelf ijzersterk kunt neerzetten in de markt. 

This could be you....

Investment

Een personal branding shoot zegt het al, het is een shoot die is afgestemd op jouw persoonlijke branding. Daarom bespreek ik graag eerst jouw wensen waarna ik een op maat gemaakte offerte toestuur.
Vanaf prijs is € 325,-.
Wil je graag weten hoe wij jouw branding visueel sterk kunnen maken? 

yes, ik wil meer informatie

professional

Ben je er klaar voor om jouw onderneming visueel naar een hoger level te brengen en wil je jouw klanten op een professionele manier laten zien wat je doet,
wie je bent en waar je voor staat?

let's work together