PREGNANCY | NEWBORN | FAMILY

TIME TO CAPTURE YOUR SPECIAL MOMENTS

Of jullie nu voor de eerste keer ouders worden of al niet meer weten hoe het was zonder jullie kinderen. Bijzondere momenten ontstaan door de liefde die jullie hebben voor jullie gezin, de spannende laatste weekjes met een mooie bolle buik, dagdromen over het karaktertje van jullie baby, lachen om de ontdekkingstocht die de kinderen afleggen of gewoon genieten van de momenten samen. Mooie herinneringen die je niet zomaar voorbij wilt laten gaan. Ik leg ze met liefde voor jullie vast zodat de bijzondere momenten samen voor altijd bewaart blijven. 

Zwangerschaps
fotoshoot

Gintare en Carmine wilden graag dit bijzondere moment laten vastleggen. De laatste weekjes voordat ze hun zoontje zouden ontmoeten. Ik fotografeerde hen in hun nieuwe huis. Gezellig op de bank met een kop koffie, Carmine die zijn geliefde gitaar speelde, ze bakte pannenkoeken en genoten vooral van elkaar.  Lekker relaxt en in hun eigen vertrouwde omgeving. 

EXIT GALLERY >

I'm excited but, 
     how does it work?

Wat kun je verwachten tijdens een fotoshoot:
1. We shooten ongeveer een uur op een locatie waar jullie je prettig voelen.
Dit kan thuis maar ook op een locatie naar keuze in de natuur of stad.
2. Ik ga met een paar kleine aanwijzingen ervoor zorgen dat jullie vooral veel lol gaan hebben samen en het alles behalve geposeerd of ongemakkelijk aan gaat voelen,
met als resultaat toffe spontane beelden. 
3. Achteraf ontvangen jullie een persoonlijke online galerij met een mooie selectie foto's
die jullie gemakkelijk kunnen delen met familie en vrienden.

Klaar om te investeren in een blijvende herinnering?
Dat kan al vanaf € 295,-.framing your memories is the best gift you can give yourself

Nu hoop ik natuurlijk dat ik je heb laten inzien hoe belangrijk en bijzonder het is om de momenten die je samen met je gezin hebt van tijd tot tijd te laten vastleggen op beeld. READY?

let's frame your memories!