Let's frame your                     

story makers and lovers of love

Let's frame your             

Stories

Om je nog beter te kunnen helpen heb ik mijn werk onderverdeeld in drie verschillende expertises. Lees en bekijk de opties en laat me weten welk verhaal ik voor jou kan vastleggen op beeld. 

mijn expertise

wedding/elopement

Vier jullie liefde en maak
onvergetelijke herinneringen 

family/pregnancy

Bijzondere momenten
zijn er om te delen

business

Zet jouw onderneming
visueel krachtig in de markt

Wedding/Elopement

Oh yes,  het is tijd om jullie liefde te gaan vieren!
Of jullie er nu voor kiezen om het groots aan te pakken met een trouwdag- of weekend met al jullie vrienden en familie of dat jullie met z'n tweetjes afreizen naar jullie favoriete land om boven op een berg jullie liefde voor elkaar uit te spreken.  Waar het om draait is dat jullie doen wat goed voelt, wat bij jullie past en samen  onvergetelijk mooie herinneringen maken.
Herinneringen die ik met liefde voor jullie vastleg.

capture
our love

family/pregnancy

Je kent vast en zeker het gevoel, knip met je vingers en er is zo weer een jaar voorbij. Een jaar waar je als persoon of gezin groeit. Waar mooie momenten ontstaan waarvan je achteraf denkt, hoe waardevol zou het geweest zijn als we dit hadden vastgelegd op beeld. Wacht niet tot het moment voorbij is en laat mij jullie bijzondere momenten vangen in beeld zodat jullie de herinneringen kunnen blijven koesteren en delen met jullie dierbaren, jaar na jaar. 

frame our memories

visualize
my brand

PERSONAL

Ben je er klaar voor om jouw onderneming visueel naar een hoger level te brengen en wil je jouw klanten op een professionele manier laten zien wat je doet, wie je bent en waar je voor staat?

BRANDING

but first

Zijn jullie erg enthousiast maar willen jullie graag nog even sparren over jullie ideeën, wensen of gewoon even kennismaken?
Vul het contactformulier in and let's connect!

let's work together